بهینه سازی سایت وردپرس

۱۱۳ بازديد

بهینه سازی سایت وردپرس

“بهینه سازی سایت وردپرس” ، امری که از همان ابتدای راه اندازی سایت باید به فکر آن بود و تنظیمات مربوط به سئو را در وردپرس اعمال کرد تا بتوان بهترین نتیجه را از بهینه سازی سایت گرفت. وبمستران زیادی به دنبال افزایش ورودی گوگل از طریق بهینه سازی سایت و تولید محتوا هستند.اما قبل از نوشتن مطالب بهینه باید نکات کلیدی سئو وردپرس را بر روی سایت اعمال کرد تا بتوان بهترین نتیجه ممکن را گرفت.

درمقاله به معرفی نکات کلیدی و آموزش سئو سایت وردپرسی جهت بهینه سازی سایت و افزایش ورودی گوگل میپردازیم پس تا انتها همراه ما باشید.

باید توجه داشته باشید که اصولی باید برای بهینه سازی کامل سایتتون بکار ببرید حدود 200 مورد است که ما فقط به معرفی ساده ترین راه ها بسنده کرده ایم.

اگر میخواهید سایت وردپرسی شما به دست متخصصان سئوبلک بهینه شود و افزایش ورودی گوگل خود را مشاهده کنید با شماره 7622 901 0991 تماس بگیرید.

چک لیست بهینه سازی سایت وردپرس

افزایش سرعت سایت وردپرسی

در سال های اخیر گوگل اهمیت خیلی زیادی برای فاکتور سرعت لود سایت و بارگذاری صفحه در نظر گرفته است .

با برسی هزاران سایت و صفحه و آنالیز آنها سئو کارها به این نتیجه رسیده اند که تمامی سایت هایی که در صفحات اول رتبه خوبی کسب می کنند دارای سرعت خوبی هستند . البته نمیتوان گفت که فقط با این یک فاکتور می توان رتبه خوبی در نظر گرفت اما در شرایط مساوی بین دو وبسایت موتورهای جستجو بخصوص گوگل و بینگ به وبسایتی که سرعت بیشتری را دارد رتبه بهتری می دهند .

بهینه سازی سایت وردپرس
بهینه سازی سایت وردپرس

انتخاب شرکت هاست مخصوص وردپرس

همانطور که می دانید برای افزایش سرعت سایت انتخاب شرکت هاستینگ خوب برای میزبانی اهمیت زیادی دارد خوشبختانه اکنون شرکت های هاستینگ بصورت تخصصی برای سایت های وردپرسی سیستم های خیلی خوبی را ارائه میدهند .

شما می توانید از این شرکت ها برای سایت وردپرسی خودتان خدمات مناسی دریافت کنید .

 

بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس

برای افزایش سرعت در سایت وردپرس یکی از روش ها استفاده از افزونه های کش برای لود شدن یا در اصطلاح بالا آمدن زودتر وبسایت می باشد . اما توجه داشته باشید این فقط یکی از راهکارهاست و انتظار نداشته باشید که نکات دیگر مانند بهینه سازی تصاویر ، بهینه سازی فیلم ها و… را رعایت نکنید و فقط با یک افزونه سرعت بالایی داشته باشید .

بهینه سازی سایت وردپرس

برای افزایش سرعت وردپرس چندین افزونه کش خیلی خوب وجود دارد . سه تا از بهترین افزونه ها برای این کار افزونه های زیر می باشند .

افزونه اول غیر رایگان و دو افزونه دیگر رایگان می باشد .

در صورت استفاده از هر کدام با توجه به سازگار بودن با افزونه ها و نسخه وردپرس شما نتیجه مناسبی کسب خواهید کرد :

1 . Caching Plugin for WordPress – Speed up your website with WP Rocket

2 . W3 Total Cache

3 . WP Super Cache

حذف پلاگین‌های اضافی:

وجود پلاگین‌های غیر ضروری و بدون‌استفاده، جدا از اینکه از منابع هاست وردپرس استفاده می‌کنند، سرعت وب‌سایت را تا حدودی کاهش می‌دهند. پلاگین‌های اضافی و غیرضروری را حذف کنید.

 

مختص شما:  بهترین قیف فروش

 بهینه سازی قالب وردپرس

برای بهینه سازی قالب وردپرس اگر از سایت های ایرانی خرید کرده اید می توانید از یک متخصص بخواهید قالب شما را بهینه کند. با این کار هم ارور ها و هشدارهای موجود در برنامه نویسی سایت که در بهینه سازی اهمیت زیادی دارد حذف خواهد شد و هم سایت شما دارای سرعت بیشتر و بهینه تری می باشد.

با www یا بدون www :

در تنظیمات وردپرس بخش همگانی کادر نشانی سایت وجود دارد که می‌توانید در آن مشخص کنید وب‌سایت شما با www باز شود یا بدون www اما پرسش اینجاست که چرا این کار را انجام دهیم؟ علی‌رغم پیشرفت هوش مصنوعی الگوریتم‌های گوگل، هنوز تشخیص آدرس با www و بدون www یک وب‌سایت برای الگوریتم‌ها شناخته شده نیست و آنها را دو دامنه و آدرس جداگانه می‌شناسند و بخاطر اینکه duplicate content پیش نیاید، باید یکی از این دو وضعیت را انتخاب کرده و یکی از انها را بروی دیگری ریدایرکت کرد. دو‌نوع ریدایرکت داریم: 301 و 302 در ریدایرکت 301 پاسخ سرور انتقال دائمی وبسایت به آدرس دیگر است و در ریدایرکت 302 پاسخ سرور انتقال موقتی سرور است.

بهینه سازی سایت وردپرس

شناسایی و حذف لینک‌های 404 یا شکسته:

زمانی که سرور در پاسخ به درخواست مرورگر کد 404 را برمی‌گرداند به معنای حذف و موجود نبودن فایل مورد نظر در سرور می‌باشد.

این مسئله بسیار برای گوگل ناراحت کننده است و شاید یکی از دلایل پنالتی سایت باشد.

برای شناسایی آنها از افزونه broken link chekcker استفاده کنید.

این افزونه به صورت خودکار لینک‌های شکسته را شناسایی و آنها را حدف بی‌پیوند می‌کند.

فعال سازی کش:

از کش استفاده کنید تا قالب وبسایت‌تان در سیستم کاربر ذخیره شده و در بازدید‌های بعدی لود سایت سریعتر باشد.

برای فعال سازی کش از افزونه‌های W3C Total Cache و یا Wp Super Cache استفاده کنید.

توجه:

{{{ + میخوای یه متخصص با تجربه و کاربلد با کلی سابقه بهینه سازی وردپرس که تاحالا بیش از 300 سایتو به درامد رسونده روی سایت توهم کار کنه؟

– اره حتما        
              </div>
            
          </div>
          <div class=

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.